Nyheter

Strikkekalender 2017 er på vei!

Takk til alle bidragsyterne og særlig til Anja og Anne-Marije som har stått på og samlet oppskrifter, fotografert og gjort ideen om en kalender til en realitet.

Kalenderen vil lanseres på strikkehelgen, i mellomtiden kan du få en liten titt på siden vi har opprettet for den. . Salget går til drift av strikk og drikk, men dere som har bidratt får selvsagt en kalender som takk for hjelpen.

 

 

2 Comments

  1. Torill Evy Thune

    Hvordan kan jeg bestille kalenderen?

    • Rigmor

      Hei! Inntil videre har vi ingen organisert løsning på dette, men du kan sende e-post til StavangerStrikkogDrikk@gmail.com med din adresse og kontaktinformasjon – så kan vi få den tilsendt og gi deg kontonr for overføring 🙂 Bor du i Stavanger eller Sandnes kan vi ta med kalenderen til et an av arrangementene du kommer på.

Comments are Closed

Theme based on "Rowling" by Anders Norén