Interiørstrikk – Sitteunderlag til Vålandstårnet

Noen av oss var heldige og fikk plass på strikkektreffet på Magiske Masker. Koselig strikking omringet av alt hjertet begjærer av garn og pinner. Når man så legger til  kaffe og kake og godt selskap, så blir det en perfekt kveld.

Og man prater om strikking, oppskrifter, garn, strikketreff. Konvertering av størrelser. Hjelper hverandre med knuter, løpske masker, tolkning av strikkeoppskrifter. Og vi prater om strikkekafeen i Vålandstårnet. Noen syntes kafe’stolene er harde, andre at de er kalde. Og noen tar tak i problemet. Marianne har på Strikk og drikk sine vegne handlet inn rundpinner størrelse 30, og super chunky garn. Nå skal hun strikke seg ett sitteunderlag (Strikkeunderlag?) Notere ned oppskriften, og så kan pinnene gå på rundgang til de neste som ønsker å strikke seg noe å ha på stolen når de sitter og strikker i Vålandstårnet.

Magiske masker har det supertykke garnet Marianne skal bruke.