Nyheter, Strikkehelg 2016

Til bedrifter som vil delta på strikkehelgen.

Som en del av strikkehelgen 2016 vil vi i år, som i fjor, ha et salgsområde på Folkets Hus. Her vil vi også ha strikkekafe (godt besøkt i 2015), samt noen av workshoppene vil holdes her. I fjor hadde vi 350 workshop-deltakere, i tillegg til besøkende på strikkekafe og salgsområde. I fjor var det jevn strøm til salgsområdet i løpet av helgen, og bedriftene som deltok var godt fornøyde.

Vi ønsker velkommen til så mange bedrifter som mulig.  Hvert enkelt stand blir på 9m² og vil koste kr 600.- pluss en gevinst til lotteriet (til minimum kr 250,-) for både lørdag og søndag.

Vi har forholdsvis god plass, men det vil være prinsippet «første kvinne til mølla» ved tildeling av standplass.Mulighet for større stand kan kjøpes dersom plass.

Litt praktisk informasjon

  • Kart over standplass vil bli sendt den enkelte butikk i begynnelsen av oktober.
  • Butikkene kan rigge fra kl 18.00-20.00 på fredag.
  • Åpningstidene for strikkefestivalens salgsområde og strikkekafe blir kl 9-17 begge dager (lørdag og søndag)

Vi håper du har lyst å stille med din butikk på denne store strikkebegivenheten.

Påmelding innen 1. juli til catharina1990@gmail.com.
Eventuelle spørsmål kan og rettes til samme mailadresse.

For mer informasjon kan du gå inn på våre nettsider. Her finner du også informasjon om rabatterte priser på overnatting dersom det er relevant.

Vennlig hilsen for Stavanger Strikk og Drikk
Catharina Lindanger

3 Comments

  1. Hei. Jeg har sendt dere en e-post men får ikke svar så mulig den har lagt seg i søppelpost, den ble sendt til denne adressen: catharina1990@gmail.com og gjelder plass i salgshallen i Stavanger i oktober.

    • Monica V Haga

      Hei, jeg regner med at Catharina kontakter deg straks hun er tilbake med internettforbindelse. Jeg vet hun i perioder reiser med jobben. Så vidt jeg vet har vi fått så stort område at vi har plass til de fleste. Var det nylig du sendte melding til henne? Vent en ukke eller 2- så får du helt sikkert svar.

Comments are Closed

Theme based on "Rowling" by Anders Norén