Strikk Stavangerskjerfet

Gerd Auestad har vært supergrei og designet et rundstrikket langskjerf til StrikkehelgStavanger 2016. Mønsteret kan du laste ned gratis her.

Ønsker du å delta i konkurransen om det fineste skjerfet, må skjerfet være ferdig før StrikkehelgStavanger begynner 21.oktober. Vinneren kåres i Stavanger fredag 21.10. ca kl 17:00

Konkurransen er delt inn i to grupper. Du kan delta i begge gruppene eller bare i en.

Gruppe 1
Dette gjelder dem som er i Stavanger og har skjerfet med på strikkehelgen. Vi skal ha en catwalk der skjerfene vises frem.  Du får startnummer, og en tur på den røde løperen, foran en jury som ser på skjerfet ditt. De som ønsker å delta i konkurransen i Stavanger – møter opp på biblioteket i Stavanger kl 16:30 med skjerfet.

Gruppe 2
De som ikke er i Stavanger den helga kan vise fram den ferdige skjerfet i sosiale medier: Twitter, Instagram, på Ravelry, på facebook-gruppa Stavanger Strikk og drikk og benytte emneknaggene #stavangerskjerfet2016 og #strikkehelgstavanger så det er mulig å finne dem. Siste dato for å vise den fram og være med i konkurransen er dagen før treffet i Stavanger begynner, 20.oktober 2016. Og husk – ingen emneknagg? Vel, da kan vi ikke finne den og da er du heller ikke med i konkurransen. Er du usikker på om vi har fått skjerfet ditt med oss, kan du også melde fra på facebooksiden til stavanger strikk og drikk. 

Regler:

a) Må du følge mønsteret? Skjerfet må være gjenkjennelig på en eller annen måte, men hvis du ønsker å legge til andre ting, kanskje noe som er spesielt for Stavanger, eller deg, er du hjertelig velkommen til å bruke fantasien.

b) Strikker du skjerfet og viser den fram i sosiale medier er emnetaggene #strikkehelgstavanger og #stavangerskjerfet2016

c) Se fristene som er gitt! 16.30 på biblioteket, fredag 21.10.2016. Sosiale medier innen 20.oktober 2016.

Lykke til! Vi gleder oss til å se på alle skjerfene!