Pickles

For første gang kommer til Pickles til Strikkehelg Stavanger.

Pickles ble startet i 2009 av Heidi Grønvold og Anna Enge som en mønsterblogg, og har siden vokst seg til å bli en viktig del av strikkeverdenen med Oslos mest dedikerte strikkere på laget!

Pickles designer mønstre for Dame, Herre og Barn og er kjent for å lage oppskrifter med spennende konstruksjoner, minimalt med montering og mye bruk av farger og forskjellige mønsterteknikker. Vår fremste oppgave er fortsatt å lage nye, inspirerende og enkle plagg som alle kan klare å strikke.

Pickles har siden 2009 jobbet med små garnprodusenter over hele verden for å kunne tilby det mykeste garnet i de fineste fargene. Pernille Volent, Sandra Bäcklin og Fride Danielsen holder vanligvis alle våre kurs og workshops i våre lokaler på Grunerløkka, og er glade for å kunne ta med seg disse ut på festival!

pickles

Fredag 21.10. kl 18:00

Minikonstruksjonsworkshop: Tilsammanslue. Litt øvet.

Lørdag 22.10 kl 10:00

Perler rundt halsen. Nybegynnere

Lørdag 22.10 kl 14:00

Svalestup og bringebær

Søndag 23.10 kl 10:00

Patentstrikk