Nyheter

Norsk strikkeforening

Heisann folkens

Ville bare sjekke om dere har fått med dere at det finnes noe som heter Norsk Strikkeforening? Sjekk ut her om det er noe for deg. De ble stiftet i 2014, har arranger stiftelsesmøte og en strikkefestival i Drammen.strikkeforening

3 Comments

  1. Anita Østbø

    Synes det er rart dere kan bruke NSF, dette er norsk sykepleier forbund sine initaler, men det antar jeg dere ikke var klar over? Bare et tips. MVH. Anita

    • Hei Anita! Vi er nok klar over initialer/forkortelse til både Norsk sykepleier forbund, Norges seil forbund, Norges skøyte forbund, Norges sykkel forbund, Norges skytter forbund, Norges sjømanns forbund dette er bare få jeg kommer til i øyeblikket og kjenner til selv, og er medlem av flere av dem bl.a. Men slik er det jo når det er landsomfattende foreninger/forbund med Norge foran og forbund/forening til slutt og det i midten starter på S.

  2. Så hyggelig at dere skriver om Norsk Strikkeforening! Foreningen ble startet 1. nov 2014 og her er det plass til alle som medlemmer, enten du bare liker å se på pinner og garn, eller strikker «døgnet rundt» 😉

Comments are Closed

Theme based on "Rowling" by Anders Norén