Strikkehyttetur til Tjørhom

Strikk og drikk inviterer til hyttetur på Rosenbergs bedriftshytte på Tjørhom. I første omgang er dette et tilbud for betalende medlemmer.  Det er plass til 20 personer.  Meld deg på og nyt en sosial helg med strikking i flotte omgivelser.

Pris er 550 kr per person. Dette dekker fellesmåltider (middag fredag, frokost, lunsj og middag lørdag, frokost og lunsj søndag).

Meld deg på hytteturen.

Merk; for å få vellykkede arrangementer av denne sorten trenger vi en viss dugnadsånd: vi må alle være innstilte på å dele rom, hjelpe med matlaging, ryddig og vasking.

Vi vil trenge minimum 5 biler/sjåfører.

Du må selv ta med:

  • sengetøy (hytten er utstyrt med dyner og puter)
  • strikketøy

Nærmere pakkeliste blir sendt på e-post til deltakerne noen dager før vi drar.

Informasjon om hytta:

Solhaughytten har 9 soverom, totalt 30 sengeplasser, felles kjøkken og oppholdsrom. Oppvarming er elektrisk med peis/ovn som supplement. Det er tregulv i alle rom.

Hytten ligger usjenert til på en høyde med utsikt over Tjørhom. Det er en forholdsvis bratt sti fra parkeringsplassen og opp til hytten ( ca. 250 m ) – det er ikke mulig å kjøre rullestol / barnevogner / etc. opp til hytten. Det er satt opp vareheis, slik at alle varer, bagasje o.l. kjøres opp ved hjelp av denne. Instruksjon og nøkler er inne i hytten. Heisen er ikke godkjent og skal ikke brukes for transport av personer. Heisen skal ikke betjenes av barn.

Veibeskrivelse

Tjørhom i Sirdal Kommune i krysset ved innkjørsel mot Solheimsdalen
Det er ca 11/2 timers reise fra Stavanger. Man tar E39 forbi Ålgård og kan da svinge inn riksvei 45 forbi Oltedal gjennom Hunnedalen til veikrysset merket Tonstad/Sinnes, her svinger man ned til høyre til Tjørhom. Ta så av inn til venstre mot Sageneset/ Solheimsdalen – etter ca 50 m svinger man til venstre igjen, hvor parkeringsplassen til hytten er – selve hytten kan såvidt sees rett frem på toppen når man har svingt inn på parkeringsplassen.
Det er også mulig å følge E39 til Helleland og følge Riksvei 42 gjennom Gyadalen forbi Bjørnestad og opp til Sirdalen. Man kommer da til Tjørhom som siste tettsted før Sinnes. Retningsgivelse inn til parkeringsplass som over.