Bidra til vår strikkekalender

Medlemstallet i Stavanger Strikk og Drikk øker stadig, og det er gledelig. Med så mange kreative sjeler på et sted er det sikkert mange som sitter med egne ideer. Vi har derfor bestemt oss for å lage vår helt egen STRIKKEKALENDER der vi kan vise fram det fine dere lager og litt av den flotte byen vår. For å få til dette utlyser vi en oppskriftskonkurranse for våre medlemmer 12 bidrag vil få hver sin side i kalenderen med bilde og oppskrift.

Kalenderen vil bli lansert med brask og bram på årets strikkefestival Kriteriene er som følger: Du kan bruke maks 150 gram garn (ingen nedre grense).

Vi diskriminerer ikke, så alle typer garn er tillatt, og både tykke og smale pinner får lov til å være med i dansen Forskjellige vanskelighetsgrader er også velkomne. Alle typer prosjekter er lov; småklær, luer, votter, kluter, leker – bare fantasien setter grenser her, men det må kunne skrives ned i en oppskrift som ikke blir alt for lang og komplisert. Det må være en ny oppskrift som ikke har vært publisert før (om du kun har publisert bilde før er det greit).

Det er lov til å sende inn flere bidrag pr person.  Bilde(r) av ferdig prosjekt, og info om pinner og garn, pluss en enkel beskrivelse av hvordan det er laget (ikke fullstendig oppskrift) må være oss i hende senest 15. mai (NB! Ny dato!)

Skriv gjerne hvilken måned/årstid du syns prosjektet ditt passer til også.

Dette sendes til strikkekalender@gmail.com

En jury vil deretter plukke ut opp til 24 finalister. De vil få en frist til 15. juni med å sende inn bidraget sitt pr post og fullstendig oppskrift. Bidrag kan selvsagt også leveres direkte til en av oss. De som vinner vil få vite det når kalenderen blir lansert på strikkefestivalen. Vi ber derfor om å få beholde finalebidragene frem til festivalen, da de vil bli presentert på catwalken fredag kveld.

Lykke til, og god strikking alle sammen!

Mvh Anja Smith og Anne-Marije Nordstrand